Leasingformer

LEASING TIL PRIVATE

Flexleasing er en form for ”leje”. Det er primært brugte velholdte biler fra udlandet, herunder fra Tyskland og Sverige etc. For at køre i en eksklusiv og luksusbil, betales der periodevis registreringsafgift. Dvs. man betaler kun afgift for de måneder køretøjet anvendes. Den største fordel fås ved køretøjer som er over 36 måneder gamle, da der her kun betales 0.5% pr. måned af den samlede afgift.

Fordele ved flexleasing:
– God besparelse på dyre biler.
– Mindre kapital binding.
– Primært fuldt udstyret luksusbiler.
– Du kender dine omkostninger fra start til endt leasingperiode og bestemmer selv for størrelsen af førstegangsydelsen.
– Efter endt leasingperiode kan køretøjet også sælges uden for landets grænser.

LEASING TIL ERHVERV

Som virksomhed kan momsen trækkes fra og leasingydelsen er 100% fradragsberettiget under betingelse af, at køretøjet ikke bruges privat.

Fordelene ved leasing er størst, hvis man benytter sig af erhvervsleasing eller splitleasing. Som virksomhed kan momsen trækkes fra, og leasingydelsen er selvfølgelig også 100 % fradragsberettiget under betingelse af, at leasingbilen ikke bruges privat. Skal bilen bruges til både erhverv og privat, er splitleasing en meget fordelagtige løsning.

SPLITLEASING

Splitleasing også kaldes deleleasing kan være en god løsning, hvis køretøjet både bruges privat og erhvervsmæssigt. Det er en særdeles attraktivt for dig med stort arbejdsmæssig kørselsbehov og mindre privatkørsel.

Vi er altid behjælpelige med en fornuftig løsning efter dit behov.

RESTGÆLD

Restværdi eller scrapværdi er den pris, bilen skal sælges til, når leasingperioden er slut. Det er prisen uden registreringsafgift, da der ved flexleasing reelt ikke er betalt fuld afgift på køretøjet. Dog betalt periodevis registreringsafgift ved leasing af et køretøj.

HVOR MEGET ER RESTVÆRDIEN?

Køretøjets restværdi afspejler den reelle værdi på markedet efter endt leasingperiode. Vi fastsætter en realistisk afskrivning på køretøjet, hvilket er til fordel for kunden. En realistisk afskrivning er vigtigt, da der efter endt leasingperiode ikke opstår ubehagelige overraskelser og køretøjet hurtigere kan sælges til en realistisk pris. For at finde ud af en realistisk restværdi, er det vigtigt at afskrive bilen fornuftigt. Efter endt leasingperiode kan kunden henvise en ny leasingtager, sælge bilen uden moms og uden afgift til 3. part. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige for at finde en køber.